Animatie/Promodorp


WalkOn, stappen voor gelukkige mensen in een betere wereld is het engagement dat we met zijn allen aangaan.  De komende jaren wordt bovenal ingezet op natuur- en milieuzorg, active ageing, integratie van andersvaliden en jonge gezinnen , solidariteit onder elkaar.

Vayamundo wil inspiratie aanreiken voor deugddoende 'vakantie' momenten en dit voor zoveel mogelijk mensen. Iedereen heeft immers recht op happiness! Ontdek tijdens Vlaanderen Wandelt de Vayamundo vakantiedomeinen in Oostende , Houffalize en Quillan 


Het Mooimakers activatieteam zal tijdens Vlaanderen Wandelt prominent aanwezig zijn met hun Mooimakers bakfiets om opruimmateriaal uit te delen en afval in te zamelen. Tevens zullen de Mooimakers animatoren " klokhuis - sigaret en blik " de deelnemers op een ludieke manier bewust laten worden met de problematiek zwerfvuil en sluikstorten.

Wie het Paderborner Land met al zijn toeristische facetten wil leren kennen stemt af op Vlaanderen Wandelt te Roeselare.  Paderborn staat voor een indrukwekkende natuur, belangrijke geschiedenis, dorpen vol verrassingen en uitstekende cultuur. Zonder te spreken van de Westfaalse keuken en de vriendelijke gastgevers. 


Ontdek hier Curcumed Bio en andere innovatieve voedingssupplementen aan de laagste prijsgarantie, ook te koop in uw apotheek. Het volledig Nutrimed gamma bevat ook hoog gedoseerd magnesium, glucosamine chondroïtine, rode rijst, omega-3, gember, calcium+vit. D3 en zeer complete multivitamines goed voor elke sporter en wandelaar. Nutrimed is aanwezig op Vlaanderen Wandelt te Puurs. wandelaar. 

Ooit al de Mullerthal Trail in het Groot-Hertogdom Luxemburg gewandeld? Over een lengte van 112 km stap je door alle landschappelijke bijzonderheden van de Regio Mullerthal - Luxemburgs Klein Zwitserland. De promostand van de Mullerthal Trail is aanwezig op Vlaanderen Wandelt te Roeselare. 


De Leiestreek biedt voor de wandelliefhebbers heel wat mogelijkheden.  Je kan er stappen door aantrekkelijke landschappen, over open vlaktes en langs oude spoorwegbeddingen. De West-Vlaamse Leiestreek en de wandelnetwerken 'Land van Mortagne' en 'Land van Streuvels' zijn echte groene wandelparadijzen. Via de erfgoedwandelroute Roeselare ontdek je de Rodenbachstad als een 19de eeuwse welvarende industriezone. Toerisme Leiestreek is aanwezig op Vlaanderen Wandelt Roeselare. 

Reeds 70 jaar lang organiseert Intersoc gezonde bergluchtvakanties. Tijdens de Intersoc-reizen staan een actief ontspanningsprogramma, respect en bewondering voor de natuur, aandacht voor gezonde voeding, interesse voor cultuur en geschiedenis en sociale contacten steeds centraal. Ontdek de ruime keuze van de Intersoc Vakanties in Puurs/Sint-Amands en Roeselare. 


Berghen is een Belgisch Branding merk van hoogwaardige wandelschoenen voor het ganse gezin. Op Vlaanderen Wandelt te Puurs/Sint-Amands maak je kennis met het volledige gamma. 

In Klein Brabant Scheldeland geniet je van de stille waters. Wandel je langs de Schelde, Dender en Rupel, over jaagpaden en dijkwegen of waai uit tijdens een van de boottochten. Asperges , paling in 't groen en Duvel zijn de culinaire troeven. Ontdek het allemaal op de promostand te Puurs/Sint-Amands. 


Het landschap in Valle Isarco / Eisacktal is bijzonder veelzijdig. Wijnbergen, kastanjebossen, bergweiden en de majestueuze Dolomieten zijn tijdens het wandelen steeds aanwezig. Hotel Oberwirt in Feldthurns is immens populair bij menig wandelaar en wandelvereniging. Ontdek hun wandelaanbod in Puurs/St.-Amands en Roeselare. 

De Wandelkrant verschijnt elk kwartaal en is een gratis Wandel & Outdoor Magazine voor de Aktieve Wandelaar en Sportelaar met de nodige aandacht voor Natuur en Cultuur. Haal je gratis Wandelkrant editie lente 2019 af op de promostand in Puurs/St.-Amands en Roeselare.


KW Krant van West-Vlaanderen brengt wekelijks nieuws uit jouw gemeente voor de ganse provincie. De krant die nieuws brengt vanuit de eigen West-Vlaamse invalshoek ontdek je tijdens Vlaanderen Wandelt te Roeselare. 

Gelegen in het Franse departement Gard en het uitgestrekte natuurgebied van de Cevennes vormt de oude Papeterie de Corbes op de dag van vandaag een prachtig vakantiedomein. De Papeterie kan 12 à 16 personen ontvangen die samenkomen voor professionele, sportieve of ontspannende doeleinden. Ontdek de mogelijkheden tijdens Vlaanderen Wandelt te Roeselare


Brouwerij Rodenbach gesticht in 1836 staat vooral bekend voor zijn Vlaams roodbruin bier. De brouwerij opent zijn deuren voor een gratis bezoek van de imposante foederzaal. Alle deelnemers aan Vlaanderen Wandelt Roeselare genieten van een gratis pittig bruintje. 

Topografische kaarten, toeristische kaarten, historische kaarten is het handelsmark van het Nationaal Geografisch Instituut. Ontdek het aanbod op de NGI promostand tijdens Vlaanderen Wandelt te Puurs. 


VBRO, de Vrije Brugse Radio Omroep is in het ganse Vlaamse landschap te beluisteren. Hier hoor je 24 uur op 24 het Nederlandstalige lied uit Vlaanderen en Nederland. In onze eigen taal, én verpakt in gezellige radio met verzoek-service, artiestenbezoek en dagelijks mooie prijzen!

Thomas Cook


Bossen, bergen, watervallen, rotsplateaus en meren zo kan je de populaire Noorse regio Telemark het best omschrijven. Het Vlaamse koppel Delphine & Olivier laten jullie graag kennismaken met Dalen Bed & Breakfast op hun promostand tijdens Vlaanderen Wandelt Roeselare.

Davos-Klosters gelegen in de Zwitserse regio Graubunden is het ideale uitgangspunt voor een actieve wandelvakantie en pure ontspanning komende zomer. Ontdek het ruime wandelaanbod en de talrijke verblijfsaccomodaties tijdens Vlaanderen Wandelt te Puurs/Sint-Amands. 


Blits Magazine is een magazine vol voordelen en verrassingen dat zich richt op de West-Vlaamse regio. Ontdek de leuke mix tijdens Vlaanderen Wandelt te Roeselare.

De 4daagse van Apeldoorn in de  provincie Gelderland is reeds aan haar 66ste editie toe en staat gekend als de groenste vierdaagse van Nederland. Te ontdekken op Vlaanderen Wandelt in Puurs/St.Amands en Roeselare.


Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds , kortweg VNZ is een mutualiteit op mensenmaat. Een organisatie die je een vriendelijke, snelle en kwalitatieve  dienstverlening kan bieden. Ontdek hun aanbod tijdens Vlaanderen Wandelt te Roeselare en Puurs/St-Amands. 

De Duitse regio Wiedtal gelegen in het natuurpark Rhein-Westerwald is een populaire wandelstreek. Naast de Westerwaldsteig en Rheinsteig beschikt het Wiedtal over 17 Wäller Touren ( luswandelingen). Ontdek het allemaal tijdens Vlaanderen Wandelt te Puurs/St-Amands. 


Gelegen in het idyllische Wiedbachtal ervaar je in Hotel Zur Post een gezellige familiale sfeer. Talrijke wandelroutes waaronder de Westerwald komen aan de voordeur voorbij. En dan spreken we nog niet over het ruime ontbijt en de culinaire hoogstandjes 's avonds. Ontdek alle mogelijkheden tijdens Vlaanderen Wandelt te Puurs/St-Amands. 

Siegol, een beproefd Zwitsers kwaliteitsproduct is een nieuwe referentie in de wereld van het schoenpoetsen en onderhouden van lederen wandelschoenen. Alle producten worden zuiver ambachtelijk samengesteld uit de meest natuurlijke ingrediënten. Ontdek het gamma tijdens Vlaanderen Wandelt te Puurs/Sint-Amands.