VLAANDEREN WANDELT,  is een te gek wandelevenement met Asse & Koksijde als gaststeden. Op Vlaanderen Wandelt is er voor elk wat wils: van de wandelrecreant over de geoefende wandelaar tot de fanatieke hiker. Het wordt een wandel- en belevingsevent waarbij alle aspecten van de wandelsport ruim aan bod komen!

Uitdaging


Diverse afstanden van 6 tem 42 km langsheen de mooiste plekjes van Asse & Koksijde. Onderweg worden diverse rustpunten en bevoorrading voorzien. In Koksijde is er eveneens een 50 & 60 km.

Deelnemen


Je kan individueel, in groep, met je collega's of met je moaten deelnemen aan Vlaanderen Wandelt. Daag elkaar uit om deze sportieve uitdaging tot een goed einde te brengen. 

De omlopen


Vlaanderen Wandelt is genieten van alles wat Asse & Koksijde te bieden heeft.  Erfgoed, cultuur , natuur,  streekproduct , fun, beleving, animatie. 

Training


Wandelsport Vlaanderen vzw heeft enkele trainingsschema's uitgewerkt die je kan gebruiken als voorbereiding op Vlaanderen Wandelt. 

Bedrijven


Daag je collega's uit om Vlaanderen Wandelt tot een goed eind te brengen. Stel één groot team samen en neem deel als bedrijf.  

Maatschappelijk 


Vlaanderen Wandelt stelt zich tot doel om onder de koepel van WalkOn Hiking Events , te stappen voor gelukkigere mensen in een betere wereld.  

Vlaanderen Wandelt is een organisatie in samenwerking met 

Wandelsport Vlaanderen vzw , WRC Manke Fiel vzw, De Trekplosters Zellik-Asse & Wandelclub Nieuwpoort vzw